Tandartsenpraktijk «Groene wijk»beschikt over alles wat nodig is voor een moderne effectieve tandheelkundige behandeling. Onze patiënten zijn degenen die kiezen voor moderne tandheelkundige apparatuur, kwalitatief hoogstaande materialen , nieuwe technologieën, veilige en comfortabele behandelingen uitgevoerd door de beste specialisten in onze kliniek.

MODERNE TECHNOLOGIEËN, APPARATUUR EN MATERIALEN

Wij gebruiken de modernste technologieën en de apparatuur conform internationale standaard in onze praktijk. Zo maken we gebruik van een nieuw model van een röntgenset van «Owandy», welke het mogelijk maakt om een objectieve en exacte diagnose te stellen. Met deze set beschikken we snel over een groot en cephalometrische beeld met hoge resolutie en tel neurons. Voor de behandeling in de kliniek maken de artsen uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

VEILIGHEID EN COMFORT

De behandeling bij Tandartsenpraktijk "Groene wijk" is in de eerste plaats, een veilige behandeling.Wij besteden aandacht aan een strikte handhaving van hygiënische en sanitaire-epidemiologische normen en regels, Anti-AIDS en Anti-HEPATITIS programma's. Absoluut alle instrumenten slagen voor een 2-traps reiniging door middel van 2 apparaten: desinfectie en sterilisatie.De behandeling bij Tandartsenpraktijk "Groene wijk" is een comfortabele behandeling.Wij bieden een maximale comfortabele behandeling, ook voor die patiënten die bang zijn van een tandarts en tandheelkundige ingrepen ( dentofobie )!  De huiselijke sfeer van de kliniek en zorgvuldige behandeling door onze specialisten dragen hier aan bij.

COMPLETE TANDHEELKUNDIGE DIENSTEN

Wij bieden een volledig scala van tandheelkundige diensten welke het mogelijk maakt om uw tandheelkundige gezondheid te herstellen in zijn volle omvang: diagnostiek, röntgenonderzoek, therapie, chirurgie, bruggen, implantaten, parodontologie, pediatrische tandheelkunde en mondhygiëne.

GUNSTIGE LOCATIE  EN KANTOORUREN

U zal altijd in staat zijn om tijd te vinden voor het bezoeken van Tandartsenpraktijk “Groene wijk” - wij hanteren een flexibele planning voor de consultaties, U kiest een tijdstip dat u wenst. Bovendien is de praktijk gunstig gelegen en bevindt zich op slechts twee minuten loopafstand van het openbaar vervoer.

Tariefbeschikking